Logo

Om Ulefoss Mekaniske AS

Ulefoss Mekaniske AS ble etablert i 1984 og er lokalisert på Ulefoss med 1400 kvm produksjonslokaler.stjerne

Fra starten i 1984 hvor vi i hovedsak drev med reparasjoner og vedlikehold på kraftverk har vi gradvis utviklet segmentet vårt til også å omfatte montasje av gjerder for bedrifter og kommunale oppdragsgivere, brorekkverk, knekking av beslag, delproduksjon til bilindustrien, samt utføring av et vidt assortiment av mekaniske oppdrag.

I den senere tiden har vi utviklet vårt tilbud innenfor et bredt spekter av mekaniske operasjoner og har i dag en mangesidig produksjon på oppdrag fra våre kunder. Vi vektlegger å møte våre kunders behov, og har derfor utviklet oss i retning av CNC styrte maskiner.

I 2008 investerte vi blant annet i en ny vannskjærermaskin, Omax 60120, med påfølgende faglig opplæring hos maskinleverandør i USA innen programmering og prosesstyring. Vår siste nyinvestering er en kantpresse, Durma AD-R 30220 innkjøpt i 2012.

 

Ulefoss Mekaniske AS

Ulefoss Mekaniske AS ble etablert i 1984 og er lokalisert på Ulefoss med 1400 kvm produksjonslokaler. Fra starten i 1984 hvor vi i hovedsak drev med reparasjoner og vedlikehold på kraftverk har vi gradvis utviklet segmentet vårt til også å omfatte montasje av gjerder for bedrifter og kommunale oppdragsgivere, brorekkverk, knekking av beslag, delproduksjon til bilindustrien, samt utføring av et vidt assortiment av mekaniske oppdrag. I den senere tiden har vi utviklet vårt tilbud innenfor et bredt spekter av mekaniske operasjoner og har i dag en mangesidig produksjon på oppdrag fra våre kunder. Vi vektlegger å møte våre kunders behov, og har derfor utviklet oss i retning av CNC styrte maskiner.  I 2008 investerte vi blant annet i en ny vannskjærermaskin, Omax 60120, med påfølgende faglig opplæring hos maskinleverandør i USA innen programmering og prosesstyring. Vår siste nyinvestering er en kantpresse, Durma AD-R 30220 innkjøpt i 2012.

 


© Copyright - Altiweb